2022-03-19 07:32:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Nem kellene engedned, hogy csip-csup ügyek a kedvedet szegjék

Napi horoszkóp március 19-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Vénusz és az Uránusz fényszöge hozhat nem várt fordulatokat, de te gyakorlott vagy abban, hogyan kell (vész)helyzeteket megoldani. Párkapcsolati kérdésekben is furcsa fejlemények várhatóak a mai napon.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Még magadnak sem vallod be, hogy mennyire boldog lennél, ha újra láthatnál valakit. Ma megtörténhet veled a szerencse: az illető bekopogtat, vagy az utcán futtok össze. A "hogyan tovább" már rajtatok múlik!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Szükséged lesz ma a csavaros eszedre. Kényes helyzetbe kerülhetsz, de ügyesen ki tudod vágni magad. A végén akár lyukat is beszélhetsz annak a hasába, aki valamiképp támadni akart, vagy ellenségesnek mutatkozott veled szemben.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Vénusz és az Uránusz fényszöge miatt csupa meglepetés lehet a mai nap. A hétvégére sok mindent terveztél, de nem biztos, hogy mindenre lesz is időd. Ha azonban csak a fele megvalósul annak, amiben reménykedtél, már nagyon szerencsésnek mondhatod magad.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Bármit is teszel, fontold meg alaposan. A csillagaid még mindig inkább a hirtelenségre, az elhamarkodott cselekvésre sarkallnának. De csak akkor lépj nagyot, ha van hová. És ha van hová vissza, ha úgy alakul.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Vénusz és az Uránusz fényszöge váratlan helyzeteket teremt, és bizony érzelmi kérdésekben is megkutyulhatja kicsit a szálakat. Fontos, hogy az őszinteség útján maradj, minden kérdésben, most egy pici ferdítés sem fér bele.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha a szerelmi életed zűrös, vagy ami még rosszabb, a nullával egyenlő, akkor itt az ideje annak, hogy tegyél ellene valamit. Szerencsére ma szórakozni hívnak a barátaid. Ne hagyd ki a kínálkozó alkalmat! Higgy benne: ma rád talál a szerelem!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha nem pontosan úgy alakulnak a dolgaid, ahogyan azt eltervezted, ne búslakodj. Hamarosan jobbra fordul a sorsod. Csak a hitet és a bizalmat ne veszítsd el. Kérj ma segítséget valakitől! Nem fogja megtagadni tőled, feltéve persze ha tud róla.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Hagyd a munkálkodást: keress valami olyan elfoglaltságot, amiben igazán az örömödet lelheted! Különösen a takarítást érezheted ma nagyon kínzó robotnak, a főzést, barkácsolást sokkal kreatívabb tevékenységnek élheted meg. És a nemszeretem dolog ma nem is sikerülhet.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nem kellene engedned, hogy csip-csup ügyek a kedvedet szegjék. Te nyitottabb és barátságosabb személyiség vagy annál, hogy ilyesmi miatt harapóssá válj. Tekintsd inkább a dolgok szép oldalát. Rántsd meg a vállad, és menj tovább!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Különös álmaid figyelmeztethetnek ma arra, hogy valamit még nem dolgoztál fel teljesen magadban. Lehet ez egy régi sérelem, vagy esetleg valamilyen veszteség. Habár eltemetni vélted ezt a dolgot, a seb máig is sajog belül. A tegnapi Szűz telihold miatt ma ezzel kapcsolatban lehetnek meglátásaid.


Halak: II. 19. - III. 20.

Te nagyszerű ember vagy. Ideje, hogy ezt másokkal is elismertesd. Ha benned nincs is túl sok önhittség, vagy magamutogatási vágy, akkor is meg kell láttatnod a világgal, hogy ki is vagy valójában. Ez kötelességed önmagával szemben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: